רכיבים:
1 חבילת ביסקוויטים, פתיבר
50 גרם חמאה מומסת
6 ביצים, מופרדות בין חלבונים לחלמונים
1 כוס סוכר (מופרדת ל ½ + ½)
750 גרם גבינה לבנה 5%
1 גביע אשל
½ חבילת פודינג אינסטנט וניל
1 כף קורנפלור
אופן ההכנה:
1. מרסקים בעזרת פטיש שניצלים את הפתיבר, מעבירים לקערה ומוסיפים את החמאה המומסת.
2. משטחים את התערובת בתבנית עגולה בקוטר 26 ומכניסים למקרר.
3. מקציפים את החלבונים ומוסיפים באופן הדרגתי ½ כוס סוכר.
4. בקערה בינונית מערבבים יחד את הגבינה הלבנה, האשל, אינסטנט הווניל, החלמונים, הקורנפלור וחצי כוס הסוכר הנותרת. מוסיפים את החלבונים המוקצפים ומערבבים בעדינות.
5. מחממים את תנור האפייה לטמפרטורה נמוכה של 160º.
6. מוציאים את תבנית האפייה מהמקרר, יוצקים את תערובת הגבינה ואופים במשך חצי שעה.
7. מצננים ומכניסים למקרר.