רכבים:
לבסיס העוגה ולפירורים:
½1 כוסות קמח תופח
1/8 כוס סוכר
150 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
3 חלמונים
למלית:
2 מיכלים, שמנת מתוקה
¾ כוס סוכר
½ חבילת אינסטנט פודינג וניל
500 גרם גבינה לבנה
1 גביע שמנת חמוצה
אופן ההכנה:
לבסיס העוגה ולפירורים:
1. לקערת המיקסר מכניסים את הקמח, הסוכר והחמאה ומערבלים במהירות נמוכה. מוסיפים את החלמונים אחד – אחד וממשיכים בערבול, עד שמתקבל הבצק.
2. מהדקים היטב בעזרת הידיים ½ מכמות הבצק לתבנית האפייה ומכניסים לתנור. את ½ הכמות הנותרת, מעבירים לתבנית משנית (זוהי תבנית הפירורים) ומכניסים גם לתנור. אופים בחום בינוני (180°) במשך 20 דקות.
המלית:
1. מכניסים לקערת המיקסר את השמנת המתוקה, הפודינג והסוכר ומתחילים בערבול איטי.
מוסיפים את הגבינה הלבה והשמנת החמוצה וממשיכים בערבול, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
העוגה:
לאחר שבצק העוגה התקרר בתבנית, שופכים מעליו את המלית ומשטחים בעזרת מרית. מעל למלית מפזרים מהפירורים באופן אחיד ומכניסים העוגה למקרר.