רכיבים:

 

2 פיתות חצויות במרכז ( יווצרו 4 עיגולים)
3 כפות שמן זית
4 כפות קטשופ (לא מומלץ קטשופ נוזלי)
2 כפות זעתר
200 גר’ גבינה צהובה מגוררת

אופן ההכנה:

1. מניחים נייר אפיה בתבנית ומניחים עליו את ארבעת חצאי הפיתות.
2. מורחים את שמן הזית על חצאי הפיתות ומפזרים את הזעתר.
3. מורחים את הקטשופ (יש לפזר את הקטשופ על מנת שלא יהיו אזורים בלתי מכוסים).
4. מפזרים את הגבינה הצהובה באופן שווה.
5. מכניסים לתנור בטמפרטורה נמוכה של 100º למשך ארבע דקות וחצי.
6. מעלים את הטמפרטורה לחום בינוני של 180º ואופים במשך כדקה וחצי.

Share Button

תפריט נגישות