רכיבים:

הבצק:

1 כוס מים חמים
1 כף סוכר/דבש/ סילאן
1 מעטפה שמרים יבשים
¼2 כוסות קמח
1 כוס קמח תירס
1 כפית מלח
¼  כוס שמן זית
1 כף רוזמרין קצוץ דק

ברוטב:

שמן זית
עגבניות מסוננות (טריות פרוסות)
גבינת מוצרלה
בזיליקום
שום אפוי
זיתים שחורים

אופן ההכנה:

1. מוסיפים לקערה דבש או סוכר וממיסים במים רותחים.  לפזר את השמרים היבשים מעל ולבחוש בכף עד שנמסים.
2. לתת לשמרים לתפוח כ-5 דקות ולבדוק את התפיחה.
3. להכניס קמח, קמח תירס, מלח ורוזמרין, למעבד מזון ולערבב.
4. להוסיף שמרים ושמן ולעבד עד לקבלת כדור חלק:
5. לאפות בחום גבוה

Share Button