רכיבים:

2 ביצים
½ קילו בצק עלים
¼ קילו גבינה צפתית
4 תפוחי אדמה
מלח, פלפל

אופן ההכנה:

1. מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מעט מלח. כשהם רכים מועכים אותם לפירה.
2. מכניסים את הפירה לקערה ומוסיפים את הגבינות. מערבבים היטב, עד שמתקבלת תערובת חלקה. מוסיפים ביצה אחת ומערבבים.
3. מחלקים את הבצק לשניים. מרדדים את שני החלקים לעובי של 1 ס”מ.
4. את החלק הראשון מהדקים לתחתית תבנית אינגליש קייק, להוסיף מעליו את התערובת ומעליה פורסים את החלק השני של הבצק.
5. מורחים את החלק העליון של הבצק בביצה ואופים בחום גבוה (200º) עד לקבלת גוון זהוב.

Share Button

תפריט נגישות