רכיבים:

1 חבילת רביולי, מבושלים ע”פ הוראות היצרן
1 כוס פטריות שמפניון, שטופות ופרוסות דק
2 כוסות שמנת מתוקה
1 כוס פטריות פורטבלו, פרוסות דק (מומלץ, אך לא חובה)
½ כוס יין לבן
1 בצל בינוני, קצוץ דק מאוד
1 כפית מלח
2 שיני שום, קלופות ופרוסות דק מאוד
1 כף חמאה
קורט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

1. מחממים מחבת גדולה.
2. כשהמחבת חמה, מוסיפים חמאה, שום ובצל ומטגנים במשך שלוש דקות.
3. מוסיפים את הפטריות, מערבבים ומבשלים במשך כשלוש דקות.
4. מוסיפים את התבלינים, היין הלבן והשמנת ומבשלים במשך חמש דקות נוספות,  עד שהשמנת מסמיכה.
5. מוסיפים למחבת את הרביולי ומערבבים קלות.

Share Button

תפריט נגישות