רכיבים:

750 גרם דלעת, קלופה ונקייה מגרעינים
5 בטטות, קלופות וחתוכות לעיגולים
1 בצל, קצוץ
1 שן שום, קלופה וקצוצה
1 כוס מיץ תפוזים
1 גבעול רוזמרין, שלם
3 כוסות מים

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את הרכיבים לסיר הבישול ומביאים לרתיחה.  מנמיכים הלהבה מבשלים במשל 20 – 25 דקות (עד שהירקות רכים).
  2. מוציאים את גבעול הרוזמרין ומוודאים שאין עלי רוזמרין במרק.
  3. מכניסים לסיר המרק בלנדר ידני (מוט) ומעבדים למחית.

 

 

 

Share