פסטה סלק ידועה בכינוייה פסטה אדומה.
רכיבים:
1 ק”ג קמח
10 ביצים
1-2 כף שמן זית
3 סלקים בינוניים, מבושלים ומרוסקים למחית
אופן ההכנה:
1. מוסיפים את המרכיבים למג’ימיקס ומערבבים, עד שנוצר בצק אחיד, ירוק וקשיח.
2. משטיחים את הבצק בעזרת מערוך לעובי של ½ ס”מ. (אם יש לכם מכונת פסטה, מכניסים את הבצק ומשטחים בה).
3. מרתיחים מים ומבשלים לא יותר מדקה אחת.
2. משטיחים את הבצק בעזרת מערוך לעובי של ½ ס”מ. (אם יש לכם מכונת פסטה, מכניסים את הבצק ומשטחים בה).
3. מרתיחים מים ומבשלים לא יותר מדקה אחת.